Zelf de luxe van een home cinema ervaren

Met een home cinema kies je voor de ultieme sound- en videobeleving bij je thuis. Benieuwd hoe je zo’n home cinema beleeft? Kom dan zeker eens langs bij een installateur die een demo ter beschikking heeft.

Waarom een home cinema?

Het komt er niet altijd van om naar de bioscoop te gaan om even weg te duiken in de historische, grappige of spannende sfeer van een speelfilm. De beleving in een cinemacomplex is automatisch minder intiem dan bij je thuis. Bovendien hoef je met je home cinema thuis geen rekening te houden met speeldata en -tijdstippen, want die bepaal jij gewoon zelf!

Ervaar het effect van een home cinema via een levensechte demo.

Probeer de demo home cinema

Wie ervoor kiest om een home cinema te laten plaatsen, wil zich wat meer kunnen voorstellen bij de ervaring dan datgene wat een verkoopadviseur vertelt. Net daarom bieden installateurs een demo aan. Tijdens dit voorstellingsmoment word je als het ware ondergedompeld in de sfeer van een echte cinema bij je thuis. Klank en beeld zijn perfect op elkaar ingespeeld dankzij high end installaties die de meest levensechte en loepzuivere beelden combineren met een kraakheldere sound die de sfeer van de film naadloos overbrengt op jou en al je medekijkers.

Maak kennis met het comfort van een home cinema.

Kies voor de high standards van een home cinema

Met een home cinema leg je de lat hoog, zeer hoog. Dankzij de vele technisch hoogstaande materialen en toepassingen werk je aan de ultieme bioscoopbeleving bij je thuis. Het totaalplaatje daarin moet helemaal kloppen. Daarom doe je er dan ook meer dan goed aan om te kiezen voor een gespecialiseerde partner die alle technische installaties voor zijn rekening neemt en een totaalvisie heeft op hoe een home cinema er voor jou en je woning moet uitzien.

Want laten we duidelijk zijn: een homecinemasysteem is geen standaardwerk. Veel hangt af van de omstandigheden bij je thuis. Hoe zit het met de akoestiek, hoe groot is de ruimte waar de home cinema moet komen en wat met de technische vereisten voor aansluitingen?

Al die zaken worden professioneel aangepakt door een ervaren specialist die jouw homecinemasysteem volledig afstemt op jouw wensen en je thuisomgeving. We wensen je dan ook alvast veel aangename en fijne filmavonden toe!