Beeldmerk Eluxo

Naar een uitgebalanceerd binnenklimaat

Een evenwichtig binnenklimaat krijg je alleen door te investeren in een technologisch sterk uitgekiend domoticasysteem dat het klimaat in elke individuele ruimte efficiënt stuurt.

 

Contacteer ons

Centraal gestuurd binnenklimaat

Het klimaatsysteem van de toekomst wordt centraal aangestuurd door een domoticasysteem op maat van jouw woonvertrekken. En dat staat in schril contrast met de traditionele thermostaat die in één ruimte staat en waarmee je de verwarming in je volledige woning aanstuurt. Die techniek behoort nu definitief tot het verleden. Vandaag zetten we bij ELUXO meer dan ooit de toon door in te zetten op vernieuwende klimaatregeling aangestuurd door domotica. Zo slagen we erin om per ruimte een individuele klimaatregeling te creëren.

 

 

Binnenklimaat met geïntegreerde besturing

Verwarming en koeling zijn twee uiterst belangrijke klimaatbehoeften voor je woning. Hoe zorg je ervoor dat je niet eindigt met tal van verschillende bedieningsconsoles voor airco- en verwarmingstoepassingen? Door te investeren in een geïntegreerde domoticabesturing voor je binnenklimaat. De weg van de toekomst die vandaag al begint en bovendien uiterst handig en gebruiksvriendelijk. Laat je deskundig begeleiden door de experts van ELUXO.

Een man past eenvoudig de temperatuur van zijn woning aan dankzij het centraal gestuurd binnenklimaat.

Binnenklimaat voor centrale koeling en verwarming

Een evenwichtig binnenklimaat nastreven in je huis lijkt misschien evident, maar is dat allerminst. Dankzij onze vele jaren expertise verzekeren we jou van een aangenaam binnenklimaat dankzij de nieuwste technologieën zoals self learning. Daarvoor koppelen we die technieken aan een op maat gemaakt domoticasysteem dat ervoor zorgt dat je op een makkelijke en laagdrempelige manier het klimaat van je woning in de juiste richting stuurt. Zo blijft het binnen heerlijk koel op warme zomerdagen en kun je rekenen op behaaglijke warmte op koude winterdagen. En ook in de seizoenen tussenin blijft je binnenklimaat op peil dankzij het centrale systeem dat ELUXO plaatst en afstelt op maat van jouw wensen en behoeften.

 

Meer weten over alle opties voor een binnenklimaat op maat van jouw woning?

 

Contacteer ons