Beeldmerk Eluxo

Energiemanagement verzilvert investering

Je investering in een evenwichtig energiemanagement optimaal doen renderen en tegelijk je ecologische voetafdruk verkleinen? Dankzij de expertise van ELUXO kan het!

 

Graag meer informatie? Neem contact op.

Wat is energiemanagement?

ELUXO bekijkt samen met jou welke mogelijkheden er zijn om de energievoorziening van je woning te verbeteren en te optimaliseren. Zo krijg je heel wat terug in ruil voor je investering. Je energieverbruik wordt niet alleen geoptimaliseerd, maar toepassingen zoals een warmtepomp zullen merkelijk zuiniger werken. Het binnenklimaat  van je woning moet evenwichtig zijn en afgestemd op je behoeften. Tegelijk loont het meer dan de moeite om in te zetten op professioneel energiemanagement. Een dubbele win dus!

Met energiemanagement ga je voor een dubbele win.

Energiemanagement in vele facetten

Ga je in zee met ELUXO voor de uitwerking van je energiemanagement? Dan kijken we nauwgezet naar alle mogelijkheden op het vlak van energievoorziening van je woning. We integreren alle verwarmings- en koelelementen in één geïntegreerd geheel dat wordt aangestuurd door een modern domoticasysteem dat je energievoorziening duurzamer en vooral efficiënter maakt. Daarbij hebben we ook aandacht voor je laadinfrastructuur met laadpalen, thuisbatterij en zonnepaneleninstallatie. We meten het verbruik permanent zodat we korte op de bal kunnen spelen.

Kies voor energiemanagement op lange termijn.

Energiemanagement en zelfvoorzienend zijn

ELUXO staat garant voor een totaalbenadering op het vlak van energiemanagement. En die gaat ver. Zo kijken we ook naar de mate waarin we jouw thuisomgeving maximaal zelfvoorzienend kunnen maken en dus minder afhankelijk van de traditionele energiebronnen en -kanalen. Daarvoor bekijken we samen met jou graag de praktische mogelijkheden. Die koppelen we uiteraard ook aan je eigen wensen en bezorgdheden op het vlak van energievoorziening.

Ga voor een doordacht energiemanagement

Sta je open voor nieuwe denkpistes op het vlak van energiemanagement en ben je op zoek naar de noodzakelijke expertise? Dan kunnen we bij ELUXO heel wat voor jou betekenen!

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!